Referenciáink közül szeretnénk párat figyelmetekbe ajánlani

Budapest | Dr. Szilágyi Emese

Dr. Szilágyi Emese - Budapest 

Jánost már régebb óta ismerem, de ingatlan adásvétellel kapcsolatos együttműködésünk 2020. októberében kezdődött. Dunakeszin rendelkeztem egy lakóparkban található tetőtéri kis lakással. Tervem az volt, hogy minél hamarabb eladásra kerüljön és tovább tudjak lépni egy nagyobb ingatlan felé.

Dr. Szilágyi Emese - Budapest 
1

Nagykanizsa | Kovács Tünde

Kovács Tünde - Nagykanizsa, Palin

Ami a legfantasztikusabb volt azonban - és álmunkban sem gondoltuk volna -, hogy mindössze egy hónap alatt vevőt talált a házunkra, ami ez előtt hosszú ideig reménytelennek tűnt.

Kovács Tünde - Nagykanizsa, Palin
2

Budapest | Mezeiné Baráth Éva

Mezeiné Baráth Éva, Budapest V. kerület

Az un. "kényszer ingatlanosokkal" ellentétben ő egyértelműen szereti amit csinál, kihívásnaktekinti és foglalkozik is az adott munkával. Emellett képzi magát és elmélyül a témávalkapcsolatban (cikkek, elemzések, stb). Az értékesítési folyamat János munkájának köszönhetően felgyorsult, szeptember elejénszerződtünk és szeptember vége felé már az adásvételi szerződést írtuk alá.

Mezeiné Baráth Éva, Budapest V. kerület
3

Nagykanizsa | Lovrek György

Lovrek György, Nagykanizsa

Tavaly januárban kerestem meg először Jánost hogy édesapám családi házát próbálja meg értékesíteni Petriventén. Nagyon készséges volt és felvette a kapcsolatot édesapámmal és pár hónapmúlva már készült is az adásvételi szerződés.

Lovrek György, Nagykanizsa
4

Budapest | Molnár Nóra

Molnár Nóra - Budapest 

"János màr több családtagomnak segített lakást eladni vagy venni, én az ő ajánlásukon keresztül fordultam hozzá. Nagyon örülök, hogy Jánosra bíztam a lakásom eladását. Korábban egyedül próbálkoztam sikertelenül, de János 1,5 hónap alatt eladta a lakást. "

Molnár Nóra - Budapest 
5

TOVÁBBIAK BETÖLTÉSE

KÖVESS MINKET