Referenciáink közül szeretnénk párat figyelmetekbe ajánlani

Nagykanizsa | Kovács Tünde

Kovács Tünde - Nagykanizsa, Palin

Ami a legfantasztikusabb volt azonban - és álmunkban sem gondoltuk volna -, hogy mindössze egy hónap alatt vevőt talált a házunkra, ami ez előtt hosszú ideig reménytelennek tűnt.

Kovács Tünde - Nagykanizsa, Palin
1

Nagykanizsa | Lovrek György

Lovrek György, Nagykanizsa

Tavaly januárban kerestem meg először Jánost hogy édesapám családi házát próbálja meg értékesíteni Petriventén. Nagyon készséges volt és felvette a kapcsolatot édesapámmal és pár hónapmúlva már készült is az adásvételi szerződés.

Lovrek György, Nagykanizsa
2

Nagykanizsa | Kovács Attila

Kovács Attila, Keszthely

Szinte 100%-ban levette az értékesítési "terhet" a vállunkról, heti szintű tájékoztatást nyújtott a piaci helyzetről, vásárlói oldalról, és nem mellesleg számos megtekintést is hozott a lakásba. Ennek köszönhetően a jelenlegi bizonytalan piaci helyzetben is rövid időn belül értékesíteni tudta az ingatlant.

Kovács Attila, Keszthely
3

Nagykanizsa | Szilágyiné Kovács Erika

Szilágyiné Kovács Erika, Nagykanizsa

Bátran, tiszta szívvel ajánlom őt bármilyen ingatlan adás-vételekapcsán. Legyen szó akár befektetésről , akár kényszer helyzetről meg fogja találni a legjobbmegoldást.

Szilágyiné Kovács Erika, Nagykanizsa
4

Nagykanizsa | Zieger Krisztina

Zieger Krisztina, Nagykanizsa

Lenyűgöz János professzionalitása. Az is tetszik, hogy ilyen fiatalon rendelkezik ilyen szaktudással. És kapcsolatrendszerrel. És terep ismerettel. Nagycsaládos egyedülálló anyaként nagy kihívást jelent számomra egy új otthon megteremtése egy új városban.

Zieger Krisztina, Nagykanizsa
5

TOVÁBBIAK BETÖLTÉSE

KÖVESS MINKET