János és Dávid

Grabant Ingatlan

2017-ben indult el Grabant János Ingatlan Manager néven egy önálló vállalkozás, mely a „hétköznapi” ingatlanközvetítéssel teljesen szembe ment és más működési elveken alapult, mint a cégek többsége.

A megszokott mennyiség és a minőség közötti kapcsolat felcserélődött, így a minőség került előtérbe a mennyiség "rovására”.

Az ingatlanközvetítőkkel való negatív nézet megváltoztatása és a hozzáadott érték megteremtése volt a fő cél.

Így a folyamatos tanulás és önképzés mellett elindításra került egy Facebook, Instagram és Youtube felületen futó blog és vlog, melynek keretein belül belátást nyerhetnek a követők egy ingatlanközvetítő hétköznapjaiba és folyamatos tájékoztatást kaptak az ingatlanpiacról. A cél nem csak a hiteles, jól érthető informálás volt, hanem az is, hogy kicsit közelebb kerüljenek ehhez az egyszerűnek tűnő, ámbár hihetetlen részletes és összetett munkához.

Ezen kívül kifejlesztésre került egy megbízóval való kapcsolattartási rendszer, egy értékesítési és keresési szisztéma, amelynek a célja az, hogy a megbízóról a teher lekerüljön, de lássa előre a folyamatot, rendszeres tájékoztatást kapjon a részfolyamatok eredményeiről és a visszajelzésekről. Véleményem szerint jól sikerült, hiszen több ezer követő mellett kizárólag ajánlás útján folyt a munka.

A rengeteg munka, felkérés mellett megszületett a döntés a vállalkozás továbbfejlesztésével kapcsolatban. Így jött létre a Grabant Ingatlan, melynek működési mechanizmusa ugyanaz lesz, mint a Grabant János Ingatlan Manageré, azonban a szélesebb kör elérésének érdekében bővülni fogunk. Ezenkívül több újítást is bevezetünk annak érdekében, hogy új szintre emeljük online kommunikációnkat, képzésünket és az ügyfelekkel való kapcsolattartás és munkafolyamatokat.

Grabant János profil kép

CÉGVEZETŐ

Grabant János

Budapest, Nagykanizsa

grabant@grabantingatlan.hu+36 30 773 9669

2015 nyarán diplomáztam Budapesten. Édesapám révén már fiatal koromban megismerkedtem a vállalkozói élettel, és az ingatlanok világával, így számomra soha nem volt kérdés, hogy ebben a szakmában szeretnék és fogok elhelyezkedni.
2014-ben kezdtem ingatlanközvetítéssel foglalkozni egy multicég keretein belül, majd 2017 elején önálló vállalkozást indítottam, mely részeként megalkottam saját brandamet, mely 2020 közepén került továbbfejlesztésre Grabant Ingatlan néven.

Mindig is munkamániásnak tartottam magam és meg vagyok győződve arról, hogy lehetetlen nem létezik. Hiszek abban, hogy minden problémának megvan a maga forrása, csak megfelelő módon kell megközelíteni.Mindig is nagy álmom volt a saját vállalkozás, amelynek nincsenek határai és a kreativitás szabadon szárnyalhat megkötések nélkül. Ha a kreativitás nem ütközik határokba és találkozik egy megszállott munkamorállal, akkor az ügyfelek számára biztosított a kiemelt szolgáltatás.

Folyamatos fejlődés elengedhetetlen része az életnek, így magánemberként és vállalkozóként is igyekszem „éhes” maradni és olyan szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára, melyet fordított esetben én is elvárok másoktól!

Merle Dávid profil kép

INGATLAN MANAGER

Merle Dávid

Nagykanizsa

merle@grabantingatlan.hu+36 30 323 7985

1999-ben születtem, így Nagykanizsa legfiatalabb ingatlanközvetítőjének mondhatom magam.

Eredetileg elektronikai szakmát tanultam, viszont korán rájöttem, hogy amit igazán szeretnék az az ingatlanokkal való foglalkozás. 20 évesen kezdtem el ingatlanközvetítőként gyakornokoskodni Grabant János mellett, így korán sikerült elsajátítanom a szakma alapjait.Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ez a tevékenység nem csak a munkámmá, hanem az egyik kedvenc elfoglaltságommá is vált.

Hosszú távon a célom az, hogy minden ügyfél, legyen az vevő/ eladó / bérbeadó / bérlő maximális elégedettséggel jöjjön ki egy-egy ügyletből. Ehhez elengedhetetlen a szorgalom és a nagyfokú szakértelem, így napról napra fejlesztem magam, hogy mindig egy kicsivel jobb legyek, mint amilyen tegnap voltam.

Médiamegjelenések

Index logo
OtthonTérkép logo
ATV logoJakupcsek Plusz
Dél-Zala Press