Szolgáltatásaink

Ingatlan értékesítés

+
János és Dávid két laptoppal

Az ingatlan eladás egy nagyon egyszerű dolognak tűnik, de rengeteg apró részfolyamatból áll, melyből ha csak 1-1 rossz irányba megy, akkor az értékesítés nem, vagy nem a legjobb paraméterekkel jön létre.

Hiszünk abban, hogy minden egyes ingatlannál és tulajdonosnál egy személyre szabott értékesítési tervet kell összerakni, ezért az ingatlan értékesítést az alábbiak mentén vezényeljük le:

Megkeresés esetén egy 10 - 20 db-s (ingatlan fajtától függő) kérdőívet küldünk át e-mailben vagy töltünk ki telefonos beszélgetés alatt.

Az első személyes találkozónk alkalmával nem a megbízási szerződés aláírása a célunk, hanem az, hogy megismerjük Önt, mint tulajdonost és az ingatlant. Rendkívül fontos a tulajdonos elképzeléseinek, céljainak megismerése hiszen ez az alapja mindennek.

Az első személyes találkozó után 24 - 48 órán belül e-mailben csatolunk egy komplett értékesítési, marketing tervet, ami tartalmaz egy piacelemzést, egy hirdetési árra vonatkozó javaslatot, a speciális hirdetési anyag tartalmi elemeit, kapcsolattartás folyamatának ismertetését és egy megbízási szerződést.

Ha konszenzusra jutottunk a folytatással kapcsolatban, akkor elkezdődik az ingatlan felkészítése és a hirdetési anyagok elkészítésre kerülnek. (Ingatlan típustól függően: fotók, alaprajzok, átalakítási tervek, látványtervek, webséta, videó, saját weboldal, szórólap, légifelvételek, grafikai anyagok.) A hirdetés mintát és a marketing anyagot mindig elküldjük megtekintésre és átnézésre.

Értékesítési folyamat során feladatunk a teher levétele és a folyamatok irányítása. Ezért van egy visszacsatolási rendszerünk, melynek célja az, hogy a tulajdonos lásson bele a folyamatba, visszajelzéseket kapjon az ingatlanról és a piac változásairól.

A tulajdonost végig kísérjük minden értékesítési folyamatban, ezért a vételi ajánlat menedzselése után, tárgyalunk adásvételt szerkesztő ügyvéddel a megfelelő lezárás miatt. Részt veszünk az ingatlan birtokbaadásán is.

Hosszútávú együttműködésben hiszünk, így működésünk alapkövei: az őszinteség, szakmaiság és az ügyfélközpontúság. Ezen értékek mentén alakítottuk ki az ügyletek lemenedzselését is.

Ingatlan keresés

+

Az ingatlant vásárolni vágyók nincsenek egyszerű helyzetben az ingatlanpiacon. A piaci szereplők jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek az eladókra. Hibásan.

Keresők segítésére és érdekeinek maximális képviselése miatt létrehoztunk egy olyan rendszert, melynek keretein belül az évek során már rengeteg családdal, befektetővel megtaláltuk álmai ingatlanát.

A kereső figyelme nagyon megoszlik és ez az erőforrások szétszóródását eredményezi, így az idő, pénz és az energia nem a leghatékonyabban kerül felhasználásra.

A feladatunk az, hogy ezt az összevisszaságot rendbe tegyük és létrehozzunk egy zárt rendszert, melyben a keresőt folyamatosan vezetjük és neki az egyes folyamatokban csak a végső döntéseket kell meghozni, így a koncentrációt a kifejezetten fontos dolgokra tudja irányítani.

Az alábbi folyamatokat vállaljuk:

 • Igényfelmérés,
 • Pénzügyek átnézése, finanszírozási konstrukció összerakása
 • Ingatlanok keresése és elemzések megírása,
 • Kinézett ingatlanok szűrése és feltérképezése megtekintés előtt,
 • Megtekintések le egyeztetés,
 • Hirdetővel folyamatos kapcsolattartás,
 • Árral kapcsolatos alku levezénylése,
 • Vételi ajánlat szerkesztése és egyeztetése,
 • Ügyvéd ajánlása, vele és az eladóval kapcsolatos egyeztetés,
 • Birtokbaadásig az eladóval és vevővel való kapcsolattartás.
 • Birtokbaadási jegyzőkönyv megszerkesztése

Biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő szakértelemmel, piac ismerettel olyan ingatlant fogunk találni a folyamat végén, mely megfelel elképzeléseinek.

Ingatlan bérbeadás

+

Az ingatlan egy kiváló befektetési forma, hiszen bevételünk származhat egyrészt a lakáskiadásból, másrészről önmagában az ingatlan árának emelkedéséből is.

Ez mind szép és jó, de rengeteg rémhírt hallani arról, a rossz bérlőkről. Ez valós félelem, hiszen egy rossz bérlő folyamatos fejfájást és anyagi kárt tud okozni, így fontos és szükséges a megfelelő közbenjárás a bérlő kiválasztásakor.

Bérbeadás során több fontos sarkalatos pont van, ahol nagyon kell figyelni. Mint például:

 • Reális bérleti díj és megfelelő célközönség meghatározása,
 • Ingatlan megfelelő felkészítése és felszerelése,
 • Jelentkezők több szintű szűrése,
 • Megfelelő bérleti szerződés,
 • Leltár készítés és jogi védelem.

Az évek során rengeteg lakó ingatlant adtunk bérbe, így folyamatosan tökéletesítettük a kiválasztási és bérbeadási folyamatot a hatályos jogszabályok figyelembevételével.

A célunk soha nem az, hogy az első érdeklődőnek kiadjuk a lakást. Sokkal inkább az, hogy olyan bérlőt válasszunk, akiben megvan a megfelelő potenciál, hogy hosszú távon lakja a lakást és mindamellett akár a saját ingatlanunkat is kiadnánk neki.

Egyéb szolgáltatások

+

Finanszírozás

Megfelelő alap nélkül egy "csilivili" ház is összedől. Fura példa, de nagyon igaz. Minden ingatlanügylet alapja a megfelelően előkészített pénzügyi háttér. E nélkül előbb vagy utóbb problémába ütközünk. Megfelelő alap nélkül egy "csilivili" ház is összedől. Fura példa, de nagyon igaz. Minden ingatlanügylet alapja a megfelelően előkészített pénzügyi háttér. E nélkül előbb vagy utóbb problémába ütközünk.

A hitelfelvétel nem egyszerű, hiszen minden egyes bank más terméket és konstrukciót helyez előnybe, így az ügyfél nem biztos, hogy a számára legjobb konstrukciót kapja meg, ha bemegy egy fiókba.

Mi az ország egyik legjobb pénzügyi szakértőjével dolgozunk, aki felméri a pontos igényeket, elképzeléseket, lehetőségeket. Bekéri a szükséges iratokat és ez alapján elvégzi a megfelelő szűrési folyamatokat. Minden egyes banktól ajánlatot kér, így kialakítva egy olyan versenyhelyzetet, amely alapján az ügyfél maga választhatja ki a számára legjobban passzoló konstrukciót. Plusz költséget nem jelent a ténykedése, hiszen az adott bank fizeti a jutalékot, de rengeteg időt, energiát és legfőképpen pénzt takarítunk meg Önnek.

Jogi segítség

Az ingatlan adásvételi szerződés megkötése eladónak és vevőnek is (általában) élete egyik legjelentősebb pénzügyi döntése. Egy jó ügyvéd nem csak az adott ingatlanhoz kapcsolódó kérdésekben és szerződésben tud segítséget nyújtani, hanem képviseli az ügyfelet a bank és egyes hatóságok előtt, mint például a Kormányhivatal, Nemzeti Adó és Vámhivatal, Földhivatal.

Számunkra alapkövetelmény az, hogy ügyfeleink megfelelő jogi segítséggel legyenek ellátva az ügyletek alkalmával. Így már évek óta dolgozunk ugyanazokkal az ügyvédekkel. Az évek során rengeteg jogügyletben vettek részt, így bátran kimerjük jelenteni, hogy nincs olyan jogi helyzet, amellyel ne találkoztak volna és amiben ne tudnának segíteni.

Az alábbiakban tudunk még segíteni:

Energetikai tanúsítvány

Ingatlan fotós, videós

Ingatlan bemutató,
webséta készítés

Lakberendezés,
Home Staging

Belsőépítész

KÖVESS MINKET