Referenciáink közül szeretnénk párat figyelmetekbe ajánlani

Budapest | Dr. Szilágyi Emese

Dr. Szilágyi Emese - Budapest 

Jánost már régebb óta ismerem, de ingatlan adásvétellel kapcsolatos együttműködésünk 2020. októberében kezdődött. Dunakeszin rendelkeztem egy lakóparkban található tetőtéri kis lakással. Tervem az volt, hogy minél hamarabb eladásra kerüljön és tovább tudjak lépni egy nagyobb ingatlan felé.

Dr. Szilágyi Emese - Budapest 
1

Budapest | Mezeiné Baráth Éva

Mezeiné Baráth Éva, Budapest V. kerület

Az un. "kényszer ingatlanosokkal" ellentétben ő egyértelműen szereti amit csinál, kihívásnaktekinti és foglalkozik is az adott munkával. Emellett képzi magát és elmélyül a témávalkapcsolatban (cikkek, elemzések, stb). Az értékesítési folyamat János munkájának köszönhetően felgyorsult, szeptember elejénszerződtünk és szeptember vége felé már az adásvételi szerződést írtuk alá.

Mezeiné Baráth Éva, Budapest V. kerület
2

Budapest | Molnár Nóra

Molnár Nóra - Budapest 

"János màr több családtagomnak segített lakást eladni vagy venni, én az ő ajánlásukon keresztül fordultam hozzá. Nagyon örülök, hogy Jánosra bíztam a lakásom eladását. Korábban egyedül próbálkoztam sikertelenül, de János 1,5 hónap alatt eladta a lakást. "

Molnár Nóra - Budapest 
3

Budapest | Szűcs Gabriella

Szűcs Gabriella, Budapest

Két, három évvel ezelőtt szántam rá magam, hogy veszek egy lakást Budapesten. Az interneten találtam rá Jánosra, akinek a videói láttán úgy éreztem fel kell hívnom és amellett, hogy komoly előítéletekkel bírtam az ‘ingatlanosok’ iránt, mégis adtam egy esélyt. Gondoltam ha képes lesz kezelni az elvárásaimat csak jól járhatok és talán nyerek egy kis időt, főleg hogy akkoriban mindig dolgoztam.

Szűcs Gabriella, Budapest
4

Budapest | Sáfár Anita

Sáfár Anita, Budapest VII. kerület

Elmúltam 46 éves, sok víz lefolyt már a Dunán életem során,ezért higgyék el, ha Jánosra bízzák magukat, nem fognak csalódni, ellenkezőleg: a szakértelmet, atörődést, a megbecsülést, a lelkiismeretességet fogják tapasztalni!.... .KÖSZÖNÖM JÁNOS!

Sáfár Anita, Budapest VII. kerület
5

KÖVESS MINKET